observacie

De Observacie is de fotocommissie van Marie Curie. Wij zorgen ervoor dat iedere activiteit nog een keer beleeft kan worden door middel van foto's. Bij bijna elke activiteit van Marie zul je dus iemand met een camera zien rondlopen. Dit is niet alleen leuk voor iedereen die aanwezig was bij de activiteit, maar ook belangrijk voor bijvoorbeeld het jaarverslag of sponsoren. We doen dit met onze eigen MarieCamera, zodat commissielidmaatschap toegankelijk is voor iedereen!

Naast foto's van activiteiten maken we ook bestuursfoto's, commissiefoto's en foto's op uitreikingen van de bachelor en master. Verder wordt er elk jaar een fotoboek door ons uitgebracht. De link naar de online versie van het Fotoboek 2019-2020, gemaakt door [verborgen], is hier te vinden.

Lijkt het jou leuk om ook foto's te maken en zo Marie in beeld te brengen, stuur dan een mailtje of spreek een van ons aan! Ben jij commissiehoofd en wil je nog graag een mooie foto hebben van je commissie? Ook dan kun je een mail sturen of ons aanspreken en maken we een afspraak.


De commissie bestaat uit:

Commissiehoofd: [verborgen]
Bestuursafgevaardigde: [verborgen]
Leden: [verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]


De Observacie is bereikbaar op: