sponsorcommissie

De sponsorcommissie is de schakel tussen Marie Curie en het bedrijfsleven. De financiële steun van sponsoren maakt het voor Marie mogelijk om allerlei leuke en nuttige dingen voor haar leden te organiseren. Voor de sponsoren bevat Marie een groot potentieel aan mogelijke klanten of, vaker nog, mogelijke werknemers. Op deze manier ontstaat er een wisselwerking tussen Marie en de sponsor.

Als lid van de sponsorcommissie ben je bezig met het werven van nieuwe sponsoren. Verder onderhoud je de contacten met een aantal sponsoren. Met hen verken je de mogelijkheden die voor zowel Marie als de sponsor interessant zijn. Door hier mee bezig te zijn leer je meer over het bedrijfsleven en hoe dingen hier in zijn werk gaan. Je leert goede brieven schrijven, telefoongesprekken voeren en onderhandelen. Zo maak je een levendig Marie mogelijk. Je werk is dus interessant en leerzaam voor jezelf, en erg belangrijk en nuttig voor Marie.

De sponsorcommissie valt onder de verantwoordelijkheid van de commissaris extern en bestaat verder uit oud-bestuursleden en fanatieke leden van Marie.


Dit jaar bestaat de sponsorcommissie uit:

Commissiehoofd: [verborgen]
Bestuursafgevaardigde: [verborgen]
Leden: [verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]


Wil je meer informatie over de sponsorcommissie en haar werk, mail dan naar !