Confidants

Marie Curie vindt het welzijn van haar leden erg belangrijk. Hierom hebben we ter ingang van het collegejaar 2022-2023 confidants die een laagdrempelig luisterend oor kunnen bieden. Zij kunnen je helpen als er iets ongewenst is voorgevallen op een activiteit van ons, als je in de knoop zit met je studie of je mentale gezondheid, of gewoon niet lekker in je vel zit. Zij kunnen ook helpen met het direct doorsturen naar de juiste hulpverleners van de ru. Op dit moment zijn alle confidants van onze vereniging getraind en hebben zij de geheimhoudingsverklaring ondertekend.

De huidige richtlijnen omtrent confidants zijn te vinden op de documentenpagina. Mocht je je niet comfortabel zijn met het aankloppen bij een confidant van dezelfde studievereniging, is mogelijk om terecht te kunnen bij een confidant van andere bètaverenigingen. Mail hiervoor naar . Ook kun je direct terecht bij de Radboud Universiteit voor je mentale welzijn. Tot slot kunnen klachten over de confidants gemeld worden via .

Hoe maak je een afspraak?

Het maken van een afspraak gaat snel en simpel via Whatsapp of e-mail. Benoem het gespreksonderwerp niet in je appje/mail, dit is om je privacy nog beter te beschermen.

Onze confidants

Myrthe Paas
Mijn naam is Myrthe Paas, masterstudent Natuur- & Sterrenkunde. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met volleybal en het maken van muziek. Verder ben ik vaak te vinden in de computerlokalen van het Huygensgebouw. Ik heb een interesse in onderwijs en vind het belangrijk dat iedere student zich veilig en fijn voelt op de studie. Wil je graag een vertrouwelijk gesprek met mij? Je kunt mij bereiken via de mail of mij een appje sturen op +31634722521 voor het maken van een afspraak.
Siemen van Osch
Mijn naam is Siemen van Osch, derdejaars bachelor student Natuur- & Sterrenkunde. Ik ben een actief lid van Marie-Curie en sinds collegejaar 22-23 confidant voor de vereniging. Naast de studie sport ik graag, een hobby die ik afwissel met momentjes voor mezelf. Het helpen van anderen doet mij goed, als je ergens mee zit luister ik daar van harte naar. Wil je graag een vertrouwelijk gesprek met mij? Je kan me bereiken via de mail of stuur een appje naar +31619414970, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.