boeken bestellen

Leden van Marie Curie kunnen via de vereniging hun boeken bestellen met een leuke korting. Onze boekenleverancier is Dekker van de Vegt en via een website die speciaal voor ons gebouwd is, kun je je boeken bestellen. De website is hier te vinden. Het hele jaar door is bestellen mogelijk.

Op de website kun je van ieder jaar de boekenlijst van een bepaald kwartaal vinden. Door boekenlijsten aan te vinken, krijg je alleen de aangevinkte lijsten te zien. Voor ieder boek staat aangegeven voor welke vakken ze zijn. Als er voortzetting achter een vak staat, betekent dit dat het vak een semester vak is en doorloopt in een ander kwartaal. Ook staat er aangegeven of boeken verplicht, aanbevolen of optioneel zijn volgens de professor.


registratie

Als je al langer lid bent bij Marie Curie en aangegeven hebt dat we jouw gegevens mochten delen voor het aanmaken van een account, heb je een mail van Dekker van de Vegt gehad waarin ze je vragen om je wachtwoord aan te passen. Als het wachtwoord aangepast is, kun je je boeken bestellen zonder dat er verder iets geregeld hoeft te worden.

Als eerstejaars of oudere jaars die nog geen lid van Marie Curie is, registreer je je als nieuwe gebruiker en maak je een account aan. Je kunt de studieboeken met korting bestellen als je lid wordt of bent van Marie Curie. Na de bestelperiode kijken we als bestuur samen met Dekker van de Vegt of je lid bent en dus recht hebt op de maximale korting.


bezorgingsopties

Momenteel zijn er drie bezorgopties: ophalen in de winkel, thuisbezorgen (met verzendkosten van Dekker van de Vegt) en bezorgen bij de studievereniging.

Als je hebt aangegeven dat je je boekenpakket in de winkel wil ophalen, krijg je een bericht wanneer je pakket klaar ligt bij winkel van Dekker van de Vegt op Marikenstraat 29. Boeken ophalen bij de winkel is gratis. Zorg bij het ophalen in de winkel wel dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Je kan ook aangeven dat de boeken bij de studievereniging worden bezorgd. In het begin van het kwartaal zal er meestal een boekenophaalmoment worden gepland, om je boeken op te halen. Als je later nog boeken moet ophalen, stuur dan een mailtje naar om een afspraak te maken om ze op te komen halen.


vragen

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, dan kun je natuurlijk altijd terecht bij het bestuur op ! Ook kun je terecht bij de klantenservice van Dekker van de Vegt, waarvan de contactgegevens op de bestelwebsite te vinden zijn.