AgendaFotohunt (sjaars)

Op tot Huygensgebouw en omstreken
Beste sjaars,

Vonden jullie de fotohunt in de introweek ook zo leuk? De eerste donderdag na de tentamenweken organiseert de Ambicie een fysieke fotohunt! We sturen jullie in groepjes de campus rond om leuke kiekjes te maken. Zo kunnen jullie het Huygensgebouw op een jofele manier ontdekken en beter leren kennen.

Jullie krijgen in groepjes een tal aan opdrachten waar jullie de hele donderdag mee zoet zijn. Dus je vervelen in de werkcolleges kan niet meer! Je gaat op pad in groepjes van maximaal 4 personen, maar er moet wel op de corona-richtlijnen gelet worden. Let op de 1,5 meter! Schrijf je snel in en wie weet win jij een uitje naar keuze!

Wij hebben er al zin in!

Liefs, De Ambicie

Bij in het invullen van je gegevens ga je ermee akkoord dat je naam en telefoonnummer worden verwerkt voor het goed organiseren van de activiteit. De ingevulde gegevens worden binnen een maand na afloop van de activiteit weer verwijderd. Voor vragen over privacy kun je mailen naar bestuur@marie-curie.nl

Inschrijflijst open: Inschrijven

ALV 2

Op tot Virtual Classroom
De eerste ALV van het studiejaar is net achter de rug en we mogen ons dus al voorbereiden op de tweede! Deze ALV begint op dinsdag 8 december en zal dan plaatsvinden van 18:00 tot 21:00 uur. De eventuele uitloop zal plaatsvinden tijdens de pauzes op 9 en 10 december.

In verband met de coronamaatregelen zal de ALV online moeten. Daarom gaan we de ALV wederom via een Virtual Classroom doen op Brightspace. Om hierbij te kunnen zijn moet je jezelf inschrijven voor het vak "Marie Curie - ALV" (met cursuscode: NWI-N-MCALV) via Osiris of een van de links in de uitnodiging. Meer informatie zal volgen in de officiële uitnodiging.

Tot op de ALV!

Groetjes,
Het bestuur