Agenda

Synchroniseren ArchiefBBB Lunch Lecture

tot
HG00.307
Mitra Gilasgar werkt op de frontlinies van high power transistor onderzoek hier bij Ampleon in Nijmegen. Zij zal een lezing geven over de rol van vrouwen in de Betawetenschappen en haar ervaringen bij haar eigen werk.
De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Beta Bedrijven Beurs (BBB)

Bier Beurzen Borrel

tot
Kantines
Een borrel voor de hele faculteit die beide kantines beslaat! De prijs van het drinken varieert op de beurs, dus zorg dat je oplet, koop je drinken op het gunstigste moment en geniet van de chaos van een Beurs Borrel!

Griekse Agora

tot
Achter het Huygens
Op dinsdag tovert Olympus de achtertuin van Huygens om tot een Griekse Agora. Er zal eten zijn en leuke activiteiten op het terrein, het perfecte moment om even bij te komen van al het harde studeren. Alles is gratis!

Beta Cantus

tot
Carolus Magnus
De allergrootste cantus ooit voor de gehele faculteit! Voor maar 11 euro kun je genieten van een avond zingen en drinken in 'De Kroeg' van Carolus Magnus! Mis het niet en koop je kaartje op olympus-radboud.weticket.com/lustrum

Pottery painting

tot
Huygens
Ooit gedroomd van decoreren zoals de oude Grieken? Laat Hephaestus, god van het vakmanschap, je zegenen met deze spectaculaire kans! Voor slechts 2 euro kun je je meest creatieve verlangens de vrije loop laten. Schilder je epische verhaal en decoreer naar hartenlust.
Meld je aan op olympus-radboud.weticket.com/lustrum