iCalendar

Sightings in the Forest

Op tot , Heumensoord
Na zonsondergang gebeuren er vreemde dingen in het bos. Niemand lijkt er een verklaring voor te hebben, maar bewoners en voorbijgangers horen de laatste tijd steeds meer vreemde geluiden en zien ook af en toe schaduwen. Of zijn het meer dan schaduwen? Ga op ontdekkingstocht in Heumensoord en kom erachter wat de oorzaak is van al deze vreemde verschijnselen.

Tussen 16:45 en 17:45 kan er vanaf het RSC gestart worden. Er zal voor soep, brood, warme chocomel en snacks gezorgd worden. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar akcie@marie-curie.nl met je naam en of je voor of na 17:15 wil starten. Hou er rekening dat je ongeveer een kwartier voor je starttijd aanwezig bent en dat het koud wordt. Trek dus warme kleren aan!

Onthulling bestemming Studiereis & Opening Inschrijvingen

Op tot ,
English follows Dutch Waarschijnlijk heb je wel gehoord van de gave studiereizen die georganiseerd worden ieder jaar voor natuurkunde studenten. Op 13 december zal de bestemming van dit jaar bekend worden gemaakt! De inschrijvingen voor deze reis zullen ook openen op 13 december. De voorlopige data voor deze reis zijn 18 april tot en met 7 mei (o.a. tijdens het Paasweekend en de meivakantie) en de schatting vor de prijs voor deze reis ligt op 800 euro +150 -800 euro. Als je meer informatie wilt of vragen hebt, stuur gerust een mailtje naar studytrip2019@marie-curie.nl. Liefs, De reiscommissie van 2018-2019 Björk Johannes, Kees van Kempen, Ilija Milutin en Julian Strik ------------------ You have probably heard of the amazing study trips which are organized for physics students each year. On the 13th of December, the destination of this years trip will be announced! Registration for this trip also starts on the 13th of December. The preliminary dates for this trip are the 18th of April until the 7th of May (during the Easter weekend and the May break) and the estimated price for this trip is 800 euros +150 -800 euros. If you require more information or have any questions, please send an email to studytrip2010@marie-curie.nl. Kind regards, The study trip committee of 2018-2019 Björk Johannes, Kees van Kempen, Ilija Milutin and Julian Strik

Kerstlunch

Op tot , Noordstraat
Vrijdag 21 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstlunch van de Akcie. Hou je van warme chocomel, kerststol of suikerbrood? Dan ben je in de Noordstraat aan het goede adres voor een sfeervolle lunch tijdens de winterdagen. Voor slechts 3 pm 2 euro kun je hier gezellig bij aanschuiven.

Als je tijdens de kerstlunch op zou willen treden om de sfeer nog beter te maken, stuur dan een mailtje naar akcie@marie-curie.nl.
Inschrijflijst open:

Stedentrip Belgrado

Van tot , Belgrado
Woensdagavond na middernacht zal de uitslag van de loting bekend worden gemaakt. Indien je hierna nog besluit om toch niet mee te gaan (wat toch niet gebeurt, want de reis wordt gewoon supergaaf! :D), kan dat nog voor donderdag 11 oktober 12:00. Nog een samenvatting van de activiteit: Wat hebben Nikola Tesla, eindeloze zeeën aan gebarbecueëd vlees en kleine met keien ingelegde straatjes met elkaar te maken? Ze komen allemaal uit of bevinden zich in een mooie stad in het midden van de balkan: Belgrado, Servië. Of je nou van slivovitsj of wandelingen door mooie parken houdt, er is voor iedereen wel wat leuks te vinden. Inschrijvingen starten op 9 oktober om 00:00 via de inschrijflijst op de website van Marie Curie en loopt tot 10 oktober 23:59. We vertrekken op 30 januari vanaf Eindhoven Airport en vliegen 3 februari weer terug. De kosten zullen 136,11 ± 15,- euro bedragen en er zijn 30 plekken beschikbaar (minus de 2 cieleden die meegaan). De inschrijvingen gaan via www.marie-curie.nl/agenda. Voor meer informatie, mail naar vakancie@marie-curie.nl. Bij het invullen van je gegevens ga je ermee akkoord dat al deze gegevens worden verwerkt voor het goed organiseren van de activiteit. De ingevulde gegevens worden binnen een maand na het eindigen van de activiteit verwijderd. Voor vragen over privacy kun je mailen naar bestuur@marie-curie.nl.
Inschrijflijst gesloten

Batavierenrace 2019

Van tot , Nijmegen naar Enschede
Op 10 mei 2019 is het weer zover: de 47e editie van de Batavierenrace vindt plaats, en dat is hard! De Batavierenrace is de ultravette hardloopestafette van Nijmegen naar Enschede, vanaf het Gymnasion, via Duitsland, door de achterhoek, naar de campus van de UTwente. Met een groep natuurkundigen gaan we trainen en strijden, en het wordt hoe dan ook geweldig. Ongeacht of je marathons loopt, of naar de koelkast, iedereen kan meedoen.

De race gaat dit jaar van start om middernacht 10 mei 2019. Er zijn 25 etappes, van ongeveer 5 kilometer tot ongeveer 15 kilometer, voor meiden en jongens. Tussen de etappes reizen we samen, vergezeld door de harmonieën van Scooter, in een busje van start naar finish. We eindigen op de UTwente en kunnen daar gezellig samen slapen op de camping. Afgesloten door het grootste studentenfeest van de Benelux is het het zeker waard. Vraag het maar aan eenieder die ooit meegedaan heeft!
iCalendar