iCalendar

Physics of Pong

Op tot , Zuidkantine
Jongens en meisjes, dames en heren, Pingers en Pongers, Op donderdag 28 februari is het zo ver - het TMC Physics of Pong 2019. De voorronde van Marie Curie van dit nationale bierpongtoernooi zal zich afspelen in de Zuidkantine vanaf 17:45. Het belooft een erg spannend jaar te worden, omdat er vele toppers niet bij zijn deze keer. De tweevoudig finalisten, Jasper & Daniel, zijn deels in het buitenland, halve finalist William bevindt zich in het bevroren Zweden, en bijvoorbeeld ook kwartfinalist Jeroen zal hoogstwaarschijnlijk niet meespelen omdat hij tegenwoordig aan de Phocas regels onderhevig is. Kortom, alle kans om als winnaar te eindigen! Hebben jij en je PongPartner het in je om de finale te bereiken? Schoppen jullie het naar de nationale finale waarin je tegen je mede natuurkundige uit heel Nederland pongt? Gaan jullie voor eeuwige roem? Schrijf je snel in, want er is plaats voor 20 teams van 2!
Inschrijflijst open:

Culturele Avond

Op tot ,
Ook dit jaar organiseert de Akcie een culturele avond met allemaal leuke, bijzondere, gekke en mooie acts van onze eigen leden.
Als het jou het leuk lijkt om jouw talent te laten zien, of iedereen te laten lachen met een gekke act, denk dan alvast na over wat je precies wil gaan doen en laat het ons weten!

En als je geen zin hebt om op een podium te staan, kom vooral kijken op woensdag 13 maart om te zien wat voor verborgen talenten de leden van Marie eindelijk prijs gaan geven.

Kusjes,
De Akcie

Grote reis Japan 2019

Van tot , Japan
De jaarlijkse grote reis van de SMCR naar ???
De prijs zal 800 + 150 - 800 euro gaan kosten en hij zal plaatsvinden van 18 april tot 7 mei 2019. Dinsdag 18 december in de pauze is er een informatie bijeenkomst over de reis in HG00.068. De loting zal 21 december plaatsvinden om 14:00 in HG00.622.
De inschrijflijst gaat open op 13 december om 00:00 en sluit om 20 december 23:59.
Voor het reglement van de grote reis kan je naar: https://drive.google.com/open?id=1sshUNntD8K8FxQ5FwlCTbgzsc1OSyQ59
Voor vragen en/of opmerkingen: mail naar studytrip2019@marie-curie.nl
De ingevulde gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het organiseren voor de reis. Alle persoonsgegevens zullen verwijderd worden een maand na het afronden van de reis. Voor vragen over privacy gerelateerde onderwerpen kan je altijd mailen naar studytrip2019@marie-curie.nl of bestuur@marie-curie.nl
Inschrijflijst gesloten

Batavierenrace 2019

Van tot , Nijmegen naar Enschede
Op 10 mei 2019 is het weer zover: de 47e editie van de Batavierenrace vindt plaats, en dat is hard! De Batavierenrace is de ultravette hardloopestafette van Nijmegen naar Enschede, vanaf het Gymnasion, via Duitsland, door de achterhoek, naar de campus van de UTwente. Met een groep natuurkundigen gaan we trainen en strijden, en het wordt hoe dan ook geweldig. Ongeacht of je marathons loopt, of naar de koelkast, iedereen kan meedoen.

De race gaat dit jaar van start om middernacht 10 mei 2019. Er zijn 25 etappes, van ongeveer 5 kilometer tot ongeveer 15 kilometer, voor meiden en jongens. Tussen de etappes reizen we samen, vergezeld door de harmonieën van Scooter, in een busje van start naar finish. We eindigen op de UTwente en kunnen daar gezellig samen slapen op de camping. Afgesloten door het grootste studentenfeest van de Benelux is het het zeker waard. Vraag het maar aan eenieder die ooit meegedaan heeft!
Inschrijflijst open:
iCalendar