Agenda

Synchroniseren ArchiefBorrel + Escape Room voor Master studenten

tot
Gigabite
Hey masters students!

On the 31st of May, we are organising a fun social gathering for Masters students from 16:00 - 21:00 in the temporary canteen. During this, groups of max. 5 people can participate in a fun escape room in the Huygens building. Come enjoy a beer, wine or some soda with your friends, we hope to see you all there!

Hugs,
The board

PS: The gathering is also open to Masters students, who are not (yet) a member of Marie Curie, so share this message in your personal Masters group chats! :)

BBB Career Event

tot
Huygensgebouw

Na een lange pauze is de bbb weer terug met een fysiek bbb Career Event op woensdag 1 juni! Net als andere jaren kun je de gehele dag genieten van diverse interessante lezingen, workshops en misschien ontmoet je zelfs wel je toekomstige werkgever!

Genoeg reden dus om je hier snel aan te melden! Nog niet om? De eerste registraties krijgen een voucher voor Thuisbezorgd!

Groetjes,
De BBB


Het BBB Carriere Evenement is op zoek naar vrijwilligers!

Als vrijwilliger help je ons bij de voorbereiding van het BBB Carriere Evenement natuurlijk help je ons tijdens het evenement zelf!

Je krijgt een mooi poloshirt en er is een barbecue om je te bedanken voor je steun! Het is ook een geweldige kans om het BBB Career Event van achter de schermen te leren kennen en te zien hoe het werkt als je interesse hebt om het volgend jaar te organiseren!

Je kunt je aanmelden via deze link!
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Kobus Cox
President BetaBedrijvenBeurs

Pre-beestfeest borrel by Boson

tot
Giga-Bite
Hou de site en promokanalen in de gaten voor meer informatie die binnenkort beschikbaar komt!

BeestFeest

tot
Doornroosje

Ambicie verstoppertje

tot
Huygens


Heb jij de neiging je na een hoorcollege in een hoekje te verstoppen? Of heb je echt een mooie geheime locatie gevonden die je echt eens wilt benutten? Dan is dit je moment want de ambicie organiseert 3 juni in (en misschien na) de pauze een grootschalig verstoppertje door het gehele Huygensgebouw. Dus start maar alvast met het bestuderen van de plattegronden en dan zien wij jullie daar.

Groetjes,
De Ambicie