Agenda-archief

Dit is het archief van de agenda, hier kun je alle evenementen vinden.

Juli 2024

MADIWODOVRZAZO
1234Biermiddag567
891011EindejaarsactiviteitPre-vierdaagse-pre-Sigmarie festival Summer Party121314
15161718192021
22232425262728
293031


Commissielunch

tot
Zuidstraat
Op dinsdag 14 november is het weer zo ver, de commissielunch! Na het grote succes vorig jaar zullen er weer gratis broodjes te verdienen zijn voor iedereen die komt kijken. Of je nu nog nog geen idee hebt wat Marie eigenlijk doet, een semi-actief lid bent of al in meerdere commissies zit, deze lunch is er voor jou!

De lunch zal georganiseerd worden tijdens de pauze, direct buiten de 3-gang. Bij binnenkomst zul je een broodje en een blaadje ontvangen met daarop de verschillende commissies. Als je drie of meer handtekeningen van commissies verzamelt, kun je nog een extra broodje verdienen!

Campusspeurtocht

tot
RU Campus
15 en 16 november organiseert de akcie de campusspeurtocht! Bij deze activiteit ga je terug het verleden in naar de tijd van de Romeinen en Bataven. Los puzzels op met je groepje om locaties te ontdekken op de campus en allerlei interessante karakters te ontmoeten.

Je kunt je als groepje inschrijven op de inschrijflijst in zuid of met een mailtje naar akcie@marie-curie.nl. De activiteit zal overdag plaatsvinden, dus zorg voor een groepje dat bestaat uit mensen die verschillende vakken volgen om ervoor te zorgen dat je op elke tijd ergens heen kan!

Biermiddag

tot
Zuidkantine

Eerstejaarsfeest: Space Party (Olympus)

tot
Universiteitscafé Piecken
Olympus nodigt alle eerstejaars uit om op donderdag 16 november een plekje tussen de sterren te claimen tijdens het fantastische supergalactische SpaceFeest! Trek je mooiste ruimtepak aan en laat iedereen je buitenaardse dansmoves zien in Café Piecken. Voor alle eerstejaars is er een gratis entree, ouderejaars of externen zijn ook van harte welkom voor een kleine €2,-! Spring snel in je spaceshuttle en dan zien we je graag de 16de om 22:30!

Olympus Presents: Re-Animator (B-Film)

tot
Noordkantine
''Herbert West has a very good head on his shoulders.. and another one in a dish on his desk...'' Join us for a new Olympus movie evening, where we present to you: Re-Animator! And it's not complete without amazingly cheap home made pumpkin soup and ''broodjes Knak''.