informatie voor sponsoren

Marie Curie is de studievereniging van natuur- en sterrenkunde in Nijmegen. Het is een bloeiende vereniging die haar leden, zowel studenten als docenten, veel te bieden heeft. Zo worden voor deze leden jaarlijks vele activiteiten georganiseerd, zoals excursies naar onderzoeksinstituten, een symposium, studiereizen, een weekend weg, borrels in onze eigen kantine, etc. Het karakter en cultureel niveau van de vereniging komt naar voren in haar verenigingsblad, 'Impuls', dat viermaal per jaar verschijnt en gratis aan de leden wordt verstrekt. Sportieve leden kunnen ieder jaar in het 'Marie Curie team' deelnemen aan de Batavierenrace. Dit is 's werelds grootste estafetteloop, die van Nijmegen naar Enschede gaat en waar jaarlijks meer dan 7000 mensen in meelopen.

Naast deze bescheiden bezigheden organiseert Marie Curie ook enkele grotere evenementen. Onze grootste trots is de jaarlijkse studiereis.

Al deze activiteiten worden deels bekostigd door de contributie van de leden en een subsidie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Marie Curie heeft veel interesse in het onderhouden van een persoonlijke band met haar sponsoren. Indien u deze interesse deelt, zouden wij deze graag willen concretiseren in de vorm van workshops, excursies naar uw bedrijf of presentaties op onze universiteit.

Hiernaast biedt Marie Curie echter ook een scala van meer zakelijke opties om de naamsbekendheid van uw bedrijf onder de studenten te bevorderen. Eén mogelijkheid is het plaatsen van een advertentie in ons verenigingsblad. De mogelijkheden hiertoe variëren van een eenmalige advertentie ter grootte van een halve bladzijde (de bladzijden zijn op A5-formaat) tot het plaatsen van een bladzijvullende advertentie in de vier edities. Er zijn echter nog meer mogelijkheden tot adverteren, zoals het ophangen van posters in de verenigingskantine en het adverteren tijdens de Batavierenrace.

Wilt u op de hoogte gebracht worden van alle advertentiemogelijkheden van Marie Curie of hebt u zelf bepaalde advertentie-ideeën, dan kunt u contact opnemen via of via (hoofd van de sponsorcommissie).

Marie Curie is ook per post bereikbaar:

Studievereniging Marie Curie
Radboud Universiteit Nijmegen
Faculteit der Natuurwetenschappen
Postbus 9010
6500 GL Nijmegen