Merchandise

Hier kan je alle geweldige merchandise van Marie Curie vinden. Je kan merchandise kopen door iemand van het bestuur aan te spreken. Er is vaak wel een bestuurslid te vinden op de bestuurskamers (HG00.150). Heb je toch niemand kunnen vinden, stuur dan een mailtje naar .

Thermosmok
Vind je die verspilling van alle koffiebekers op de universiteit ook zo zonde, maar wil je niet de hele tijd heen en weer naar Zuid voor een mok? Koop dan een stijlvolle thermosmok van Marie. Met een inhoud van 470 mL kan je genoeg koffie of thee kwijt en blijft het lekker warm.
Prijs: €5,00
RAGweek kalender
Deze kalender is een bijna onmisbaar onderdeel van ieder studenteninterieur in Nijmegen. Kijk maar eens goed rond en je ziet er vast wel ee paar hangen. De volledige opbrengst van de kalendars gaat naar het goede doel en dit jaar is dat Free a Girl en de Voedselbank. Wil je dus graag het goede doel steunen en een leuke kalender hebben: koop dan de RAGweek kalender. Er zijn er nog maar 3 en op=op
Prijs: €11,00
Marie Zonnebril
Met dit zomerse merchitem ga je stijlvol de zomer door. Wie wil er nou niet op het Waalstrand gezien worden met deze subtiele Marie zonnebril?
Prijs: €1,50
Kaartspel
Een kaartspel op zak hebben is altijd handig als je soms even de verveling wil doden en gezellig wat spelletjes wil spelen. Als je dan toch een kaartspel wil hebben waarom neem je dan niet dit exclusieve kaartspel om je spelletjeskast compleet te maken?
Prijs: €2,00
Marie Sleutelhanger
Met deze mooie rode sleutelhanger heb je altijd een opener op zak en hoef je jezelf niet te wagen aan obscure opentechnieken met twee flesjes enzo.
Prijs: €1,50
Marie Spork
Vind je het ook altijd zo vervelend dat de vorken in Zuid altijd op zijn als je ongestoord van je kapsalon wil genieten? Dan hebben wij de oplossing voor je: de Marie spork! Zo heb je altijd bestek op zak.
Prijs: €1,50
Marie Balpen
Deze stijlvolle balpen is een mooie toevoeging aan iedere etui en schrijft ook nog eens heel erg lekker. Dat wil je niet missen.
Prijs: €3,00