de zuidkantine

Naast de Giga-Bite (de grote kantine in het midden van het gebouw) zijn er ook twee studentenkantines: de Noord- en Zuidkantine. De Zuidkantine is een plaats waar je tussen de colleges door tot rust kunt komen. Je kunt er koffie en thee drinken, je eten opwarmen en in de pauze tosti's bestellen van de Tosticie via de website of fysieke lijst op de bar.

(Bijna) elke donderdag is er een Biermiddag in Zuid. Dit is een gezellige borrel van 4 tot 9, waar je het (bijna) einde van de week kunt vieren. Je kunt er eten als je voor 17:30 je eten bestelt of een mailtje stuurt naar . Ook is er vaak een borrel georganiseerd door de Boson, de borrelcommissie van Marie.

In de Zuidkantine is het mogelijk muziek te queuen via Marietje. Om dit te doen, vraag je een account aan door een mail te sturen naar . Daarin vermeld je dan je fnwi gebruikersnaam, dat je in de Zuidkantine wilt kunnen queuen en dat je natuur- en sterrenkunde studeert. Queuen in de Zuidkantine kan na het aanvragen van je account via marietje.marie-curie.nl.