lid worden

Lid worden van Marie is erg makkelijk en heeft vele voordelen. Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen:

  • Lid; dit kun je worden als je in het vakgebied natuurkunde aan de Radboud Universiteit studeert, in dit vakgebied docent bent aan de Radboud Universiteit of in dit vakgebied je PhD doet aan de Radboud Universiteit. De jaarlijkse contributie bedraagt €10,00. Als je na 31 januari lid wordt van Marie, is de contributie voor de rest van het collegejaar €6,00.
  • Begunstiger; dit kun je worden als je niet onder de bovenstaande categorie valt, maar wel bij activiteiten van de vereniging wil zijn. Als je buiten het vakgebied natuurkunde aan de fnwi studeert bedraagt de jaarlijkse contributie €10,00, anders bedraagt deze €12,00.
  • Reünist; dit kun je worden als je minstens 24 maanden lid of begunstiger bent geweest. De jaarlijkse contributie bedraagt €25,00.

Studenten aan de ru kunnen zich inschrijven via het online registratieformulier. Anderen vragen we om een van de onderstaande inschrijfformuleren te gebruiken. Download het formulier dat op jouw situatie van toepassing is, en vul deze in. Als je dit gedaan hebt, kun je het ingevulde formulier mailen naar .

Om je inschrijving compleet te maken, dien je nog de contributie over te maken. Dit kun je vanaf 1 augustus voor het komende collegejaar doen door naar NL13 ABNA 0492 9113 55 t.n.v. S.V. Marie Curie het goede bedrag over te maken. Vermeld in de omschrijving het volgende 'contributie_ [soort lid]_ [naam]_ [collegejaar]'. Als je graag een bevestiging wil van de ontvangst van de betaling, dan kun je altijd een mailtje sturen naar .