Lid worden van Marie is niet erg moeilijk. Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen:
  • Lid; dit kun je worden als je Natuur- en Sterrenkunde of Wiskunde studeert, docent bent aan de Radboud, of aan de Radboud je PhD doet. De jaarlijkse contributie bedraagt €10,00.
  • Begunstiger; dit kun je worden als je niet onder de bovenstaande categorie valt, maar wel bij activiteiten van de vereniging wil zijn. Als je aan de FNWI studeert bedraagt de jaarlijkse contributie €10,00, anders bedraagt deze €12,00.
  • Reünist; dit kun je worden als je minstens 24 maanden lid of begunstiger bent geweest. De jaarlijkse contributie bedraagt €25,00.

Studenten kunnen zich inschrijven via het online registratieformullier.

Anderen vragen we om een van de onderstaande inschrijfformuleren te gebruiken. Download het formulier dat op jouw situatie van toepassing is, en vul deze in. Als je dit gedaan hebt, kun je het ingevulde formulier mailen naar .

Om je inschrijving compleet te maken, dien je nog de contributie over te maken. Dit kun je doen naar NL13 ABNA 0492 9113 55 t.n.v. S.V. Marie Curie. Vermeld in de omschrijving het volgende 'contributie_ [soort lid]_ [naam]_ [collegejaar]'. Als je graag een bevestiging wil van de ontvangst van de betaling, dan kun je altijd een mailtje sturen naar .