batacie

De Batavierencommissie, ofwel de Batacie, zorgt ervoor dat er elk jaar een Marie-team kan meedoen aan de Batavierenrace. Voor degenen die niet weten wat dit is: de batavierenrace is 's werelds grootste estafetteloop en wordt gelopen door studenten. Het parcours strekt zich uit van Nijmegen tot Enschede in 25 etappes. De avond na de race zelf is er een groot feest op de campus van de Universiteit Twente in Enschede.

Om ervoor te zorgen dat een Marieteam aan de batavierenrace mee kan doen, moeten er een aantal dingen geregeld worden. Onder andere een begroting maken, de inschrijving, het huren van busjes, het zorgen voor voldoende deelnemers en, het leukste, het indelen van de etappes. Hier kan je je wraakgevoelens van een heel jaar in kwijt, door mensen die "zeer kort, ongeveer 3 km" hebben aangegeven een etappe te geven van 12 km.

Dit jaar bestaat de Batavierencommissie uit de volgende leden. Nieuwe leden kunnen we wel altijd gebruiken. Heb je interesse? Stuur een e-mail of neem contact op met een van de leden.


Commissiehoofd: [verborgen]
[verborgen]
Bestuursafgevaardigde: [verborgen]
Leden: [verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]
[verborgen]


De Batacie is bereikbaar op: .