Maak kennis met Thales

'The people we all rely on to make the world go round - they rely on Thales'. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Met 80.000 talenten in 68 landen zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland, waar 2000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).

We helpen onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het 'internet of things' en cybersecurity.

Jouw carrière bij Thales

'At Thales, we value failure over not trying'. Je zult de vrijheid hebben om aan je persoonlijke ontwikkeling en groei te werken; jouw initiatieven zijn belangrijk voor de toekomst van ons bedrijf. Bij Thales heb je zeggenschap over je eigen carrière. Verticaal, horizontaal, diagonaal of internationaal: je beslist zelf in welke richting je je zult ontwikkelen.

Als medewerker help je onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen, en dat maakt je tot ons belangrijkste bedrijfsmiddel. Daarom verdien je de beste werkomstandigheden bij Thales. Wij bieden veertig vakantiedagen per jaar, een eindejaarsbonus, een winstaandeel van het bruto jaarsalaris en nog veel meer.

'At Thales, we value empowerment over control'. Je hebt de vrijheid om je eigen baan vorm te geven en samen met je multidisciplinaire team ben je verantwoordelijk voor een goede output. Wij geloven dat een evenwichtige werkleven-situatie tot betere resultaten leidt. Onze open en flexibele werkomgeving maakt dat mogelijk.

Samen zorgen wij dat je je tijd bij Thales met plezier doorbrengt. Naast je koffiemoment bij onze eigen Starbucks, organiseren we tal van activiteiten, zoals een ski-reis met onze internationale Young Employee Society en lunchlezingen met een borrel. Voor onze stagiairs en afstudeerders hebben we onze eigen studentenvereniging om je de beste Thales-ervaring te geven.

Meer weten?

Zoek je een interessante baan, stage of afstudeerproject binnen een leuk team in een internationale en hightech omgeving? Kijk op www.thalescareers.nl voor de meest actuele vacatures!

Wil je up-to-date blijven met nieuws over Thales en onze vacatures zien?

Download the Thales Connect App for iOS or Android
Follow us on Facebook
Follow us on LinkedIn