House of Bèta

House of Bèta is gespecialiseerd in de detachering, opleiding en ontwikkeling van bèta's voor de markt. De business units Actuarieel en Business IT van ontwikkelbedrijf Talent&Pro werden in 2019 samengevoegd tot het zelfstandige label House of Bèta. Om opdrachtgevers exclusief te voorzien van ambitieuze professionals voor technische vraagstukken. Gedetacheerd door Talent&Pro waren deze specialisten al werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Onze data- en business IT-specialisten zijn inmiddels ook binnen de overheid, telecom en energiesector actief om opdrachtgevers te voorzien in de groeiende vraag naar digitaal vaardige professionals. Professionals die organisaties kunnen ondersteunen bij uitdagingen op het gebied van (big) data-analyse, IT en automatisering. Slimme bèta's die het complexere kwantitatieve en analytische werk aankunnen dat nodig is om processen, systemen, informatie en mensen beter samen te laten werken.

Met vestigingen in het hart van Nederland (Utrecht) en bij de tech hubs Delft en Eindhoven zit House of Bèta daar waar het talent te vinden is. Dat bèta-talent zoeken we, werven we en ontwikkelen we voor de arbeidsmarkt van de toekomst.

Als starter bij House of Bèta begin je met een oriëntatiefase. Daarin ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers, leer je werken, ontdek je hoe organisaties werken op welke manier jij een bijdrage kunt leveren als data- of business IT-specialist. Je legt aan de hand van een pakket opleidingen de basis voor de rest van je ontwikkeling binnen het vakgebied. Die basis bouw je na twee jaar uit tijdens de specialisatiefase. Van student word jij starter. Van starter word je (junior) specialist. En van specialist word je principal consultant. Welkom bij House of Bèta!