Nieuws


GEZOCHT: RAGweek veilingstukken

Romy 2022-02-16 18:02

Lieve Marieërs,

De RAGweek komt al langzamerhand in zicht! Van 9 tot 16 maart staat de hele universiteit in het teken van de RAGweek waarin we allemaal zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor 2 goede doelen! Dit jaar steunt de RAGweek de Jerome Damey Foundation en Stichting Straatmensen.

Wij als Marie Curie willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Traditiegetrouw houden we daarom natuurlijk weer een RAGweek veiling, maar zonder veilingstukken kan er natuurlijk geen veiling worden gehouden! Daarom roepen we jullie allemaal op om diep in je studentenkamer (of een andere kamer) te graven om mooie RAGweek veilingstukken te vinden om het goede doel te sponsoren!

Mocht je (pracht) veilingstukken gevonden hebben, kun je dit mailen naar zodat we de stukken tijdens de RAGweek veiling kunnen veilen volledig voor de goede doelen!

Liefs,
Het Bestuur

Bestuurswissel

Romy 2021-08-02 20:02, laatste update 2021-09-20 09:39


Lieve Marieërs,

Afgelopen zaterdagnacht is er een einde gekomen aan het bestuursjaar van het 49e bestuur van Marie Curie. Zij hebben het stokje doorgeven aan ons als 50e bestuur. Graag bedanken we ze voor hun inzet dit jaar waarin ze ondanks de coronacrisis en de lockdowns toch voor alle leden een ontzettend leuk jaar neer hebben weten te zetten. In het bijzonder willen we ze nog bedanken voor hun harde werk voor de statutenwijzigingen.

Over drie weken gaat de introductieweek van start. Wij kijken erg uit naar het verwelkomen van de nieuwe eerstejaars en de start van een leerzaam en gezellig jaar. Hopelijk een jaar waarin we elkaar weer veel kunnen zien in de collegezalen en jullie 'BESTUUUUR' kunnen roepen in het nieuwe (tijdelijke?) Zuid zodat wij aan komen sprinten met nieuwe versnaperingen.

Nog een fijne vakantie en tot snel!

Heel veel liefs,
Het 50ste bestuur


Afscheid 49e Bestuur der S.V. Marie Curie

Job 2021-08-02 18:07, laatste update 2021-09-20 09:40

Lieve allemaal,

Ondanks dat de wereld zo goed als op slot zat, hebben wij een top jaar gehad bij Marie. Het begon allemaal met ons liedje dat een grote hit was bij de eerstejaars en eindigde met het passeren van de statutenwijziging, waar we enorm trots op zijn.
Ondanks corona hebben we jullie nog vaak mogen zien bij de online activiteiten en die paar biermiddagen, waarvan we erg hebben genoten.
We geven vol vertrouwen het stokje per vandaag door aan het 50e bestuur!
Tot snel!

Veel liefs,
Het 49e bestuur


Bekendmaking 50e Bestuur der S.V. Marie Curie

Job 2021-05-19 20:55, laatste update 2021-07-05 10:51

Lieve allemaal,

Met trots presenteren wij het 50e kandidaatsbestuur der S.V. Marie Curie. Het kandidaatsbestuur heeft zich als volgt gevormd:
Voorzitter: Tycho Jongens
Secretaris: Romy Vermaak
Penningmeester: Ida DiVincenzo
Commissaris Extern: Fabian Delforge
Commissaris Intern: Anna Billekens
Algemeen Bestuurslid: Marcel Valize
V.l.n.r.: Marcel Valize, Romy Vermaak, Anna Billekens, Tycho Jongens, Fabian Delforge, Ida DiVincenzo

Via deze video kun je het enthousiaste 50e kandidaatsbestuur leren kennen.
Veel kijkplezier!

RAGweek 2021

Ilsa 2021-04-07 19:34

De ragweek 2021 gaat weer bijna van start!
Dit jaar is de ragweek van 8 t/m 15 april, en wordt er geld ingezameld voor de goede doelen 'Right to play' en Stichting 'De Hond Kan De Was Doen'. Als je meer wilt weten over de doelen, kijk dan vooral even op deze website!

Wij als bestuur doen natuurlijk graag mee met het inzamelen van geld voor deze mooie bestemmingen. Daarom hebben wij voor vrijdag 9 april een Bake Along georganiseerd, en houden we op donderdag 15 april 's avonds een veiling!
Wil jij graag wat bijdragen aan de ragweek? Je kunt uiteraard meedoen met de activiteiten, maar ook spullen om te verkopen op de veiling zijn welkom! Dus heb je nog iets van waarde liggen waar je eigenlijk vanaf wil? Stuur dan een mailtje naar .

We hopen je snel te zien bij de activiteiten!
Liefs,
Het Bestuur