iCalendar

Creatieve wedstrijd

Van tot
Na een paar weken college heb je waarschijnlijk al een hoop formules, diagrammen en integralen voorbij zien komen. Tijd voor iets anders dus! Van 16 tot en met 29 september organiseert de Akcie een creatieve wedstrijd. Hier kun je je creativiteit volledig los laten op van alles en nog wat. Gedichten, foto's, tekeningen, verhalen, schilderijen, elke vorm van inzenden is toegestaan! Aan het einde van de wedstrijd zullen wij ons over alle inzendingen buigen, en wie weet kom jij wel als winnaar uit de bus!

Cabarestafette

Op tot Stadsschouwburg De Vereeniging
Ga gezellig een avondje naar een cabaretvoorstelling met de Akcie! Meer details over inschrijven en prijs volgen, maar het alvast in je agenda zetten kan nooit kwaad ;-) Een omschrijving van de avond is hieronder al te vinden:

De formule is simpel: drie aanstormende talenten voor de prijs van één. Een mooie kans om kennis te maken met cabaretiers. Vaak gaat het om winnaars van cabaretfestivals.

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals.

De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

iCalendar