AgendaALV

Op tot Virtual Classroom
De laatste ALV van het jaar komt er weer aan: de Wissel ALV. Deze begint op 8 juni van 18:00 tot 21:00 en mocht het langer duren, zullen we het voortzetten op 9 en 10 juni op dezelfde tijden.

Op deze ALV zullen de kandies hun beleidsplan presenteren om hun visie voor komend jaar duidelijk te maken. Vervolgens zal er gestemd worden of ze volgend jaar het stokje over mogen nemen. Naast het beleidsplan zal er ook een brief met HR-wijzigingen vanuit het bestuur behandeld worden.

In verband met de Corona maatregelen moet de ALV online. We zullen de ALV via een virtual classroom doen. Om hierbij te kunnen zijn moet je jezelf inschrijven voor het vak "Marie Curie - ALV" via Osiris of een van de links in de uitnodiging. Meer informatie zal volgen in de officiële uitnodiging.

Tot op de ALV!

Groetjes,
Het bestuur en kandidaatsbestuur

Zusjespubquiz / Sisterpubquiz

Op tot Discord
English follows Dutch.
Lieve Mariers,

Helaas kon de fysieke zusjesactiviteit in maart niet doorgaan, maar dat weerhield ons niet om met vol enthousiasme toch iets neer te zetten. S.V. Marie Curie, S.V. Arago (Enschede) en S.V.T.N. J.D. van der Waals (Eindhoven) presenteren: de Grote Zusjespubquiz!!!

Op 11 juni om 20:00 verzamelen we in een Discord server om tegen elkaar te strijden! Je kunt je aanmelden in tweetallen en dan een team vormen met mede-natuurkundigen uit Eindhoven en Enschede (meer gevarieerde kennis is altijd goed in een pubquiz ;) ), of je kunt je aanmelden in een team van maximaal 6 personen. Er zal natuurlijk een fantastische prijs zijn voor de winnaars!

Hopelijk tot 11 juni!

Groetjes,
De besturen van Marie Curie, Arago en J.D. van der Waals

Dear Mariers,

Unfortunately, the sisteractivity in March had to be canceled. However, this didn't withhold us from organising an amazing activity. S.V. Marie Curie, S.V. Arago (Enschede) and S.V.T.N. J.D. van der Waals (Eindhoven) present: the Great Sisterpubquiz!!!

On the 11th of June at 20:00, we will gather in Discord to battle each other! You can register in pairs and form a team with fellow physisists from Eindhoven and Enschede (more variation in knowledge is always good in a pubquiz ;) ), or you can register in a team of max 6 persons. Of course there will be an amazing prize for the winners!

See you on the 11th of June!

Greetings,
The boards of Marie Curie, Arago and J.D. van der Waals
Inschrijflijst open: Inschrijven

Reünistendag

Op tot FNWI
De reünistendag is de uitgelezen kans voor jou als Natuur- of Sterrenkunde-alumnus om je oude studievrienden weer te zien. Dit jaar zijn we te gast bij een van de nieuwste afdelingen van het FNWI. Vervolgens bezoeken we oud-studiegenoten in hun bierbrouwerij. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan via een mail naar reunisten@marie-curie.nl en laat aan iedereen weten dat je komt - spread the word!