ORDINA

ICT voor mensen

Join Ordina Talentpower!

Geef je carrire een vliegende start! Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere Young Professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken in je vakgebied.
Je volgt opleidingen aan onze talent Academy en krijgt advies van ervaren collegas. En krijgt bovendien vanaf dag één vaak in teamverband verantwoordelijkheden in projecten voor onze klanten. Meteen in het diepe zwemmen dus. Wij geloven namelijk dat je op die manier het snelst je ambities waarmaakt. En daar hebben we beiden voordeel van. Kom werken bij een Nederlands bedrijf dat écht aandacht besteed aan jouw groei!

Meer weten?

Wil je meer informatie over Ordina en onze Traineeships? Kom dan naar onze https://www.ordina.nl/vacature/inhousedag-talentpower/. Op onze inhousedag leer je meer over onze klanten, ervaar je zelf onze innovatieve IT-oplossingen en werk je aan een case naar keuze.

Solliciteren?

Ben jij pas afgestudeerd en wil je meer weten over werken bij Ordina? Dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor in Nieuwegein! Elke donderdag organiseren wij een https://www.ordina.nl/vacature/selectiedag-talentpower/ speciaal voor Young Professionals met 0 tot 2 jaar werkervaring.