Speciaal studieforum voor tweedejaars

tot
HG00.307
Speciaal studieforum voor tweedejaars

Hoe goed zit het eerste jaar van de bachelor in elkaar? Doen we bijvoorbeeld onderwerpen dubbel? Wordt belangrijke informatie overslagen? Of is er kennis die je al moet gebruiken voordat die goed en wel is geïntroduceerd? Eigenlijk weet niemand de antwoorden op deze vragen beter dan de studenten die dat eerste jaar hebben doorstaan.

De afgelopen zomer heb ik (met deze vragen in het achterhoofd) het hele eerste jaar van de bachelor onder de loep genomen. Maar ja& dikke kans dat ik iets heb gemist. Omdat jij veel beter weet hoe de propedeuse in elkaar zit dan ik, nodig ik je graag uit om mee te doen aan het studieforum over het eerste jaar, waarin we samen het eerste jaar tegen het licht gaan houden en suggesties zullen formuleren voor verbetering.

Het studieforum zal worden gehouden op 21 september om 12:30 in HG00.307. Superhandig, want als je dit kwartaal (toevallig) voortgezette mechanica volgt, kun je gewoon lekker blijven zitten naderhand!

Tot bij het forum!
Bob Stienen

p.s. Ook als je eerstejaars bent, ben je natuurlijk van harte welkom, maar weet wel dat we het ook over vakken zullen hebben die je nog niet hebt gehad