FYSICA


TU Delft
FYSICA 2023 is een evenement vol natuurkunde en netwerkmogelijkheden; het is een samenwerking van de TU Delft en de Nederlandse Natuurkundige Vereniging (NNV). Op vrijdag 26 mei 2023 komt een groot deel van het natuurkundeveld naar de TU Delft: studenten, academici, docenten uit het voortgezet onderwijs, fysici uit het bedrijfsleven,& De dag is bedoeld voor een breed natuurkundig publiek. Het programma besteedt aandacht aan een wijd spectrum aan natuurkunde: van quantum tot biofysica en van beeldvorming tot onderwijs. De Nobelprijs 2022 komt aan bod evenals diversiteit in het natuurkundeveld. Studenten van de TU Delft organiseren een speciale sessie over studenten DreamTeams. En als klap op de vuurpijl sluit FYSICA 2023 af met een pianoconcert met quantummuziek. Je bent van harte uitgenodigd!

Via je studievereniging kun je je nog tot 1 mei met korting aanmelden: de registratiekosten bedragen in dat geval slechts € 7,50 (aanvullend diner: € 12,50).

Inschrijven kan via de marie-site. Als je je inschrijft ga je een betalingsverplichting aan. Je kan je tot 30 april in- en uitschrijven via de marie-site.