Eindejaarsactiviteit

tot
Waaleiland
Lieve Marieërs,

Het collegejaar loopt alweer op zijn einde. Een jaar waarin we gelukkig weer veel met elkaar hebben kunnen studeren, spellen en borrelen. Het jaar willen we nu ook gepast afsluiten met een gezellige eindejaarsactiviteit op de allerlaatste donderdag. 14 juli, 17:00-21:00.

Zoals vrüger, organiseren we hiervoor een barbecue x cocktailparty op het waalstrand. De Akcie zal zorgen voor heerlijke hapjes en wat leuke beachspelletjes, en de Boson neemt van alles mee om verukkelijke cocktails te maken voor een verrassend lage prijs (naast wat bier, wijn en fris).

De prijs voor de bbq zal €7 (+3-7) bedragen. Wil je graag met ons meesmikkelen schrijf je dan nu in op de site, hier kan je ook je dieetwensen en allergieën aangeven. Ook als je niet mee wil/kan smikkelen ben je natuurlijk nog altijd van harte uitgenodigd om te komen borrelen op het waaleiland.
Verder organiseert de Particie deze avond nog een eindfeest waar je meteen naar kan doorrollen vanaf de waal, hierover zal heul snel meer informatie jullie kant opkomen.

Het is verder handig 14 juli een kleedje, bord en bestek mee te nemen.
Dat was alle info voor nu, schrijf je dus maar snel in!

Groetjes,
De Akcie en de Boson

P.S. Mocht het weer nou heel teleurstellend zijn dan verplaatsen we hoogstwaarschijnlijk naar het Huygensgebouw.