[Cancelled] Stedentrip Wenen

tot
English follows Dutch


Hallo zusammen,

Wij willen graag weg van huis en gaan reizen en dit jaar hebben we gekozen voor Wenen als bestemming! We gaan met de trein en hebben er ontzettend veel zin in. Als het jou leuk lijkt om 4 daagjes Wenen te bezoeken met je mede-nato's, schrijf je dan uiterlijk 5 december in op de inschrijflijst op marie-curie.nl. De deelnemersbijdrage zal ongeveer 100 + 50 - 100 euro bedragen.
Er kunnen sowieso 30 deelnemers mee, maar we gaan proberen zo veel mogelijk mensen mee te nemen. Als we niet alle geïnteresseerden gelukkig kunnen maken zullen we gaan loten, het is dus niet 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt.'

De reis zal alleen doorgaan als de situatie op het moment van de reis naar onze inschatting veilig is. Als de reis geannuleerd wordt hoef je in ieder geval niet te betalen.
Als de reis ondanks corona door kan gaan, kan het zijn dat jij je met de situatie op dat moment nog niet veilig genoeg voelt om mee te gaan. Daarom is het mogelijk tot 2 weken van tevoren kosteloos te beslissen niet mee te gaan.

Als je nog vragen hebt, kun je die mailen naar .

Mit freundlichen Grüßen,
De Vakancie