BeestFeest

tot
Strandbar Stek
BeestFeest
Opening ticketsale: 23 september 12:30
https://www.ticketkantoor.nl/shop/beestfeest
Beste studenten,

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat het er nu uitziet dat er eindelijk weer een BeestFeeset kan worden georganiseerd op de eerder geplande datum van 7 oktober. Hype! Er zijn echter een paar zaken die vermeld moeten worden.

Locatie
Het evenement zal niet worden georganiseerd bij Doornroosje, maar bij Strandbar Stek, een outdour strandbar gelegen aan de Waal. Deze locatie is slecht toegankelijk voor rolstoelgebruikers, vanwege de trappen, geen gehandicaptentoilet en zand. Op deze locatie zal ook geen garderobe aanwezig zijn om je tas/jas op te bergen.

Testen voor Toegang
Dit evenement zal een Testen voor Toegang evenement zijn. Dat betekend dat aanwezigen een geldige Corona QR-code en ID-kaart moeten kunnen laten zien bij de ingang van het evenement. Meer informatie hierover is te vinden op https://coronacheck.nl.

Tickets en Capaciteit
Dit BeestFeest is kleiner dan we gewend zijn, de evenementlocatie heeft een capaciteit van 450 man. De tickets zullen ook wat duurder zijn dan normaal met €6 per ticket. Daarnaast zullen de tickets alleen worden verkocht via een presale en niet op het evenement zelf.
De ticketsale zal openen om 12:30 op 23 september. Tickets zullen verkrijgbaar zijn via de volgende link:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/beestfeest
Om leden van Olympus verenigingen een kleine voorrang te geven zullen de tickets op de eerste dag alleen te verkreigen zijn bij gebruik van een speciale code:
BEESTFEEST-IS-BACK
Daarna zullen de overgebleven tickets beschikbaar zijn voor iedereen om te kopen.
We willen vanwege de gelimiteerde capaciteit iedereen een eerlijke kans geven om tickets te kopen, daarvoor is er een maximum van 4 te kopen tickets per persoon ingesteld.

Evenement tijden
Door de huidige regels omtrent Covid-19 zal het evenement plaatsvinden van 18:00-23:00, aangezien de locatie vrij moet zijn om 00:00. Het evenement zal een inlooptijd hebben van 18:00-20:00 omdat QR-codes en tickets moeten worden gecontroleerd. Na 20:00 kan je niet meer binnenkomen.

Annulering Pre-BeestFeest Borrel
Jammer genoeg hebben we er nu voor moeten kiezen om de Pre-BeestFeest Borrel van 7 oktober af te zeggen, zodat mensen genoeg tijd hebben om naar de evenementlocatie te komen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, tot dan!

Groetjes,
Olympus