Bob Ross schilderen

tot
Zuidkantine Discord
Hoi getalenteerde Marieërs,

Heb jij ook het gevoel dat je je geweldige kunstzinnige talenten nog niet hebt kunnen uiten? Heb je stiekem zieke schilder skills die je graag aan de wereld wil laten zien? Of houd je nog steeds een kwast vast als een 3 jarige, en is binnen de lijntjes kleuren een hele challenge?

Either way, kom ons joinen op discord op dinsdag 9 maart om 20:00. We zullen stap voor stap met jullie een geweldig schilderij maken, begeleid door de enige echte Bob Ross. Het schilderij zal zijn van de mascotte van het 49ste bestuur; Mido McDuck! Het maakt dus niet uit hoe goed je kan schilderen, want wij zullen je helpen (en zijn stiekem zelf even incapabel).

We zijn natuurlijk arme studenten, en hebben niet allemaal schilderspullen op onze studentenkamertjes. Daarom kan je, als je in Nijmegen woont, in de inschrijflijst aangeven of je een gratis schilderset wil. Deze zullen wij dan persoonlijk naar jouw huis brengen! Het enige wat je dan nog nodig hebt is een mooi vel papier (of een canvas als je heel fancy bent).

Hebben we je helemaal overtuigd om mee te doen met deze awesome activiteit?
Schrijf je dan snel in voor 12:00 op dinsdag 9 maart!

Kusjes,
De Ambicie