BYOD Biermiddag

Op tot Park Brakkenstein

Lieve Mariërs,

Afgelopen donderdag hebben we elkaar allemaal weer kunnen zien en dat was een groot succes! Komende donderdag is er daarom weer een biermiddag. Een paar dingen zijn anders:

Afgelopen donderdag werd het soms iets te gezellig en om te zorgen dat iedereen de afstand kan bewaren, willen we graag benadrukken om je eigen kleedje/stoel mee te nemen en hier ook op te zitten. Zo voorkomen we dat mensen te dicht bij elkaar gaan zitten of staan. Maak dus ook ruimte voor elkaar als iemand erbij wilt komen zitten.

Verder zullen wij vuilniszakken dit keer eerder voor jullie klaarleggen, zodat je direct je blikjes/flesjes drinken weg kan gooien. Wij willen jullie daarom ook vragen om als het afgelopen is om 20:00 uur te verplaatsen, zodat we de plek kunnen opruimen.

En als laatste: door de hoeveelheid besmettingen in Van Rijn, TKB en Bascafé willen we vragen dat degenen die hier de afgelopen 10 dagen nog zijn geweest, extra goed op zichzelf letten. We vertrouwen erop dat jullie zelf de keuze kunnen maken of het wel of niet verstandig is om te komen.

Hopelijk tot donderdag!
Liefs, het bestuur