Nieuwe boekenleverancier

Van tot

Om studieboeken te kunnen bestellen bij Dekker van de Vegt (met de korting die ze Marieleden geven), krijgt iedereen een account voor een site die Dekker van de Vegt speciaal voor ons in elkaar zet.

Door deze inschrijflijst in te vullen geef je toestemming dat het bestuur je naam en e-mailadres doorgeeft aan Dekker van de Vegt voor het aanmaken van een account voor het bestellen van studieboeken. Er is natuurlijk een verwerkingsovereenkomst tussen Dekker van de Vegt en Marie Curie ondertekend om de veiligheid van jullie gegevens te waarborgen. Als je geen account wilt om boeken te bestellen, is het niet nodig om deze inschrijflijst in te vullen.

Meer informatie is te vinden bij de inschrijflijst.
To order books at Dekker van de Vegt (with the special discount for Marie members), everyone will get an account for the new site that is being built for ordering books.

By filling in this short form you agree that the board will share your name and email with Dekker van de Vegt, so they can create an account for ordering books. Of course, there is a processing agreement signed by Dekker van de Vegt and Marie Curie to ensure your data is stored properly and handled with care. If you don't want to order any books, you're not required to fill in this form.