Isolacie Presents: Workshop versie-beheer met git

Op tot Zuidkantine Discord
Ben jij bekend met verslag-versie3-definitief-2.tex? Dan is deze workshop er voor jou! Aan de hand van enkele op opleiding/wetenschap gerichte voorbeelden bespreken we versiebeheer en digitale samenwerking met behulp van de software git (die ook in de informatica veel gebruikt wordt). De workshop is op de Marie Discord.

Er is geen voorkennis noodzakelijk, de workshop is nuttig voor al die wel eens een groot tekstbetand moeten produceren (zoals je bachelorstageverslag) of samenwerken aan een practicumrapport.

Aanmelden is niet verplicht maar als je je van tevoren aanmeldt onder vermelding van je science-account dan zorgen we dat je alvast toegang hebt tot de relevante bestanden. Die vind je hier: https://gitlab.science.ru.nl/gitworkshop-marie
Hopelijk tot dan!
De Isolacie


Enkele testimonials:
"Toen ik hoorde wat ik met Git allemaal zou kunnen dacht ik: `Had ik dit 4 jaar geleden maar geleert!'"
"Git heeft ervoor gezorgt dat ik veel makkelijker grote wijzigingen in mijn computercode durf door te voeren zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik iets kapotmaak."
"Ik werd echt helemaal gek van samenwerken in een Google Drive tekstdocument! Toen leerde ik Git kennen en nu ben ik helemaal zen."
"Je hoeft geen computerkoning te zijn om Git te kunnen gebruiken maar je moet wel Git gebruiken om computerkoning te kunnen worden."

Inschrijflijst open: Inschrijven