Zebra B.V.


Hoi allemaal! Lijkt het je leuk om buiten je studie wat extra werkervaring op te doen? En wil je wat bijverdienen? Dan is deze kans misschien wat voor jou! Mijn naam is Sem naast mijn studie Geografie, Planologie en Milieu hier in Nijmegen werk ik sinds afgelopen zomer bij Zebra: een klein bedrijf hier in Nijmegen dat zich specialiseert in duurzame energie. Zo zijn we betrokken bij meerdere zonne-energie en andere duurzaamheidsprojecten in de regio. Naast dat dit heel interessant is, is het ook nog eens heel leuk om bij zo'n klein en dynamisch bedrijf te werken!

Voorbeelden van werkzaamheden waar onze natuurkunde studenten zich mee bezighouden zijn:

  • Het uitzoeken van info over toepassingen van waterstof bij conventionele duurzame energieopwekking.
  • Het optimaliseren van PV-installaties voor zonneparken.
  • Meedenken over de richting van het bedrijf.
  • Het ontwerpen en uitwerken van verdienmodellen.
  • Nog vele kleine taakjes bij andere projecten!

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe student/collega om ons te ondersteunen. Je zal ook niet de eerste natuurkunde student zijn die bij Zebra werkt/gewerkt heeft. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, maar je duikt sowieso de wereld van de duurzame energie in. Bovendien heeft het verrassend veel raakvlakken met wat jullie bij natuurkunde doen, maar dan meer met een maatschappijgerichte insteek. Ideaal om een paar uurtjes tot een dag per week met wat anders bezig te zijn dan de hardcore natuurkunde van de uni.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op via sem.vanderlinden@zbr.nu! Dan ontvang je eenmalig een wat uitgebreider informatie mailtje, en nodigen we je vervolgens graag uit voor een kennismaking(video)gesprek.