Corona update

Tom in Nieuws 2020-04-17 15:15, laatste update 2020-09-30 13:00


Lieve leden, begunstigers en re"unisten,

Gisteren heeft de overheid jammer genoeg tot 1 juni een verbod gesteld op alle bijeenkomsten. Dat is erg spijtig, maar wel nodig gezien de verspreiding van het virus. De universiteit heeft hier ook gehoor aan gegeven door toetsing en onderwijs op de campus te schrappen tot 1 juni en naar digitale alternatieven te zoeken. Ook de studiewerkplekken op de campus zijn vanaf nu gesloten.

Dit betekent ook dat we als vereniging slecht nieuws hebben: alle activiteiten zijn tot 1 juni geschrapt. We betreuren dit ten zeerste, maar we doen samen met de commissies ons best om te kijken wat er verschoven kan worden en waar digitale alternatieven mogelijk zijn.

Naast slecht nieuws is er gelukkig ook goed nieuws. Voor de mensen die de gezelligheid van de Zuidkantine missen en graag weer in contact komen met anderen studiegenoten is er een digitale Zuidkantine opgezet op Discord. Je hoeft geen account te hebben en je de link hier vinden.

Daarnaast, om jullie te helpen met inspiratie verzamelen voor wat je kunt doen gedurende deze quarantaine, gaan we een What to do in quarantine? beginnen. We gaan proberen idee"en voor wat je kunt doen in deze tijden te delen met elkaar. Hier hebben we wel jullie hulp bij nodig: heb je inspiratie voor dingen die je zou kunnen doen om de quarantaine beter door te komen, stuur het dan naar bestuur@marie-curie.nl en dan zullen wij het toevoegen aan de lijst. Eind deze week/begin volgende week zullen we de eerste versie op de site zetten om jullie te helpen de verveling tegen te gaan. Je kunt ons de komende weken altijd idee"en blijven sturen en dan zullen wij ze toevoegen!

We willen iedereen succes en een goede gezondheid wensen in deze rare periode en we hopen jullie weer met veel gezelligheid en leuke activiteiten te kunnen ontvangen na 1 juni. Mocht je daarnaast nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur