Kunnen we jou onze data toevertrouwen?

Achmea zoekt data analisten die het verband zien

Wij zijn Achmea

In ieder 8-uurjournaal zitten wel een paar onderwerpen die raakvlakken hebben met ons vak: verzekeren. Of het nu om de zorg, pensioenen of schade gaat, ons werk heeft impact op wat er in de maatschappij gebeurt. Maar op de allereerste plaats natuurlijk op het leven van onze klanten. Onze klanten variëren van particulieren tot overheden, AEX-bedrijven tot kleine en middelgrote bedrijven. Met merken als Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, negen vestigingen en 14.000 medewerkers, zijn we het grootste verzekeringsbedrijf van Nederland. Redelijk indrukwekkend, toch? Dat zie je ook terug in de eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Data & Achmea

Werken met data, en met name big data, is de toekomst. Met ruim 8 miljoen klanten hebben we bij Achmea dagelijks te maken met enorme hoeveelheden data. Data die waardevolle aanwijzingen kunnen geven als het gaat om het vinden van nieuwe marketingoplossingen. Data die tot grote inzichten kunnen leiden als het gaat om innovaties of nieuwe producten. Data die onze klanten helpen bij het voorkomen van schade.

Achmea is daarom op zoek naar data analisten. Vakspecialisten die als geen ander data kunnen interpreteren en verbanden kunnen leggen. Die complexe gegevens en feiten vlijmscherp af kunnen pellen en door weten te dringen tot de achterliggende vraag. En die weten hoe waardevol data kunnen zijn en dit kunnen vertalen naar een waardevol advies. Heb jij de kwaliteiten van een goede data analist en zie jij het verband? Speel dan de game!.

Een carrière bij Achmea

Achmea biedt als innovatieve werkgever stages, werkstudentschappen en vaste banen in een moderne en enthousiaste organisatie. De vraagstukken zijn complex en maatschappelijk relevant.We kennen naast een informele sfeer uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er zijn voor jou ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een opleidingsprogramma specifiek voor data analisten, zodat je je als professional uitstekend kunt ontwikkelen op het gebied van zowel vakkennis als vaardigheden. Je krijgt veel flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Er zijn mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.Wil je weten hoe onze locaties in Nederland eruit zien? Kijk hier.

Ben jij die data analist met briljante inzichten en ga jij het verschil maken? Kijk dan even rond en ontdek met welke uitdagingen jij bij Achmea te maken krijgt. Of bekijk meteen onze stage opdrachten en vacatures. We hebben je hard nodig!