Meireis 2011: Hamburg en Kopenhagen

Ieder jaar wordt er vanuit de SMCR een grote en een kleine studiereis georganiseerd. De kleine reis is iets meer dan een week, we vertrekken zaterdag 30 april en komen 8 mei terug, en gaat dit jaar naar Hamburg en Kopenhagen. Daar krijgen we de unieke kans een kijkje te nemen bij grote instituten zoals DESY en het Niels Bohr Instituut. Daarnaast is er genoeg tijd over om rond te zwerven in de stad en wat cultuur op te snuiven of het grootste planetron van Europa te bezoeken: het Tycho Brahe.

De meireis is bedoeld voor mensen die 60-80 EC behaald hebben in Natuur- en Sterrenkundevakken, er is plaats voor tien deelnemers. Dankzij sponsoring gaat deelname 250 euro kosten met een onzekerheid van 50 euro. In dit bedrag is alles inbegrepen, behalve de kosten van je vrijetijdsbesteding. Voor de reis geldt het excursiereglement11 van de SMCR. Dit reglement kun je vinden op deze site onder het kopje SMCR.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan in op de inschrijflijst die binnenkort in de kantine komt te hangen of stuur een e-mail naar meireis@science.ru.nl. Ook voor vragen kun je daar terecht en je kunt ons altijd aanspreken.

Wij hebben er zin in!
De Meireis-cie,
Eline de Jong & Maartje A.B.

Met dank aan

Logo FOMLogo NNV

De studiereizen en excursies van de Stichting Marie Curie Reizen worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting FOM en de Nederlandse Natuurkundige Vereniging.